Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Torna el Cineclub Hal2002 de Molinsde Rei

Titular notícies

Torna el Cineclub Hal2002 de Molinsde Rei

Divendres 14 Febrer 2020

El Cine Club Hal2002 de Molins de Rei reprèn l’activitat a La Peni

La Peni i el Cine Club HAL 2002 han signat un conveni per recuperar l’activitat de cineclub a Molins de Rei. El conveni estableix que la programació ordinària es projectarà a la sala de La Peni i a més a més hi haurà una col·laboració entre les dues entitats per organitzar altres activitats extraordinàries que girin al voltant del cinema.


 

La programació ordinària de cineclub serà quinzenal i els dies de projecció seran els divendres al vespre. La primera sessió serà el divendres 28 de febrer a les 22 h i es projectarà la pel·lícula Parásitos.

En aquesta nova etapa hi ha la intenció de continuar programant films d’actualitat, com també recuperar algun clàssic i pel·lícules que resultin d’interès cinèfil. En aquest sentit, les projeccions seran sempre en versió original subtitulada, llevat de les originals en català o castellà, i, sempre que sigui possible, la subtitulació serà en català.

Amb aquest conveni de col·laboració La Peni i el Cine Club consoliden la relació que ja mantenien amb la programació conjunta, per exemple, del Cine a la Fresca, o bé la participació de totes dues entitats en l’organització de la mostra de curtmetratges Kurtinstant.

Estem molt il·lusionats de recuperar, amb una programació estable, l’activitat de cineclub a Molins de Rei, on ja es va començar a fer l’activitat durant els anys seixanta. Reprenem així l’activitat que havia quedat interrompuda, i hi afegim un altre granet de sorra a la llarga tradició cinematogràfica de la nostra Vila.
www.cineclubhal2002.cat


Més sobre...: cineclub hal2002
Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016



PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016