Federació catalana de cineclubs

Gestionem programacions i serveis cinematogràfics a cineclubs, entitats sense ànim de lucre i administracions

Notícies :: Festivals :: BASES DEL CORRECURTS, CONCURS DE CURTS DE LA MACCA (MOSTRA D'ANIMACIÓ I CURTMETRATGES DE CASSÀ DE LA SELVA)

Titular notícies

BASES DEL CORRECURTS, CONCURS DE CURTS DE LA MACCA (MOSTRA D'ANIMACIÓ I CURTMETRATGES DE CASSÀ DE LA SELVA)

Dilluns 12 Gener 2015

La MACCA , organitzada pel cineclub vuit i mig de Cassà de la Selva, tindrà lloc del 6 al 8 de febrer a Cassà de la Selva. Una de les seves activitats principals és el "correcurts" concurs de curts express. Un jurat format per cineclubistes atorgarà el Premi Miquel Porter dins aquest concurs. Les bases les teniu a continuació:

 

BASES CORRECURTS 2015

1. El XI concurs Correcurts 2015 està inclòs en les activitats conjuntes de la MACCA 2015 (Mostra d´Animació i Curtmetratges de Cassà de la Selva), que tindrà lloc del 6 al 8 de febrer de 2015.

2. Pot participar-hi qualsevol persona o grup amb inscripció prèvia. Per inscriure’s cal trucar al telèfon 649 220 843 o enviar un correu electrònic a correcurts@gmail.com indicant el nom, adreça, adreça de correu electrònic i telèfon.

3. El període d’inscripció finalitzarà el dia 6 de febrer de 2015.

4. Una vegada inscrits, els participants s’hauran de presentar el dissabte dia 7 de febrer, de 9 a 11 del matí al Centre Recreatiu (plaça de la Coma, 11, Cassà de la Selva, Gironès), per confirmar la participació i recollir l’objecte que ha d’aparèixer al Correcurt.

5. Cada participant haurà de disposar de la seva pròpia càmera per al rodatge.

6. Els participants disposaran de 24 hores per a rodar i muntar (si escau) un film d’una durada màxima de 2 minuts inclosos els crèdits.

7. El tema dels Correcurts és lliure, tot i que hauran de ser filmats dins el terme municipal de Cassà de la Selva en el cas de les escenes exteriors.

A més, l’organització facilitarà als participants un element o motiu que haurà de ser present a la història. El motiu podrà ser protagonista o no, però haurà de tenir una relació directa amb el film, ja sigui a través del guió o de les imatges. En aquesta edició, a més, el Corecurt haurà d'incloure almenys una escena rodada a la plaça de la Coma de Cassà. El film podrà ser manipulat de forma digital o informàtica.

8. El Correcurt s’haurà d’entregar el diumenge 8 de febrer de 10 a 12 del matí al Centre Recreatiu (plaça de la Coma, 11, Cassà de la Selva, Gironès). El format recomanat és un arxiu .mp4 H264 720P o 1080P a 5000mbs.

9. En funció dels Correcurts presentats, es podrà realitzar una selecció prèvia de les obres.

10. Els Correcurts seleccionats es podran veure el mateix dia 8 a partir de les 7 de la tarda a la Sala del Centre Recreatiu, situat a la Plaça de la Coma, 1.

11. Els Correcurts guanyadors es donaran a conèixer un cop finalitzada la projecció.

12. Els arxius de les obres presentades romandran a l’arxiu de l’organització.

13. L’organització designarà un jurat integrat per persones relacionades amb el món del cinema o de la cultura.

14. Les decisions del jurat seran inapel·lables.

15. El premi al millor Correcurt serà de 500 €, el segon, de 200 €, i el tercer premi, de 100 €. Hi haurà trofeus per al millor guió i premi per a la millor interpretació. També es concedirà el Premi MIQUEL PORTER I MOIX de 200 € atorgat per un jurat format per 3 cineclubistes catalans.

16. Els Correcurts seleccionats, ja sigui en la seva totalitat o no, podran ser utilitzats per a la difusió de la mostra als mitjans de comunicació. També podran ser projectats en altres activitats organitzades pel Cineclub 8 ½.

17. La participació en aquest concurs implica l’acceptació de les seves bases.

Últimes Notícies
Apunta't a les nostres newsletters
LES NOSTRES IMATGES

Trobada de programadors de cineclubs. Vilafranca del Penedès. 18.06.2016



PRESENTACIONS, CURSOS I TALLERS 2016